MENU
MENU
paintball-games-stockholm

FAQ

This post is also available in: English

Q: S: Hvordan bestiller jeg en dag med paintball? Read answer

Bestilling kan ikke være enklere! Alt du trenger å gjøre er å ringe oss på 800 69 891 (24 timer i døgnet, 7 dager i uken) og snakke med en av våre hyggelige arrangement-koordinatorer for å sjekke tilgjengelighet og reservere ditt arrangement. Alternativt kan du fylle ut online booking forespørselsskjemaet, eller kontakte oss og vi vil ringe deg tilbake på et passende tidspunkt. Et annet alternativ er å komme til nærmeste senter og snakke med lederen. Vennligst merk: det er viktig at du ringer på forhånd og gjør en avtale for å besøke ditt foretrukne senter. Hvis du har problemer eller andre spørsmål – vennligst ring 800 69 891.

This post is also available in: English

Q: S: Kan jeg bruke paintballene hvis en spiller ikke møter opp på dagen, og jeg har allerede betalt for dem? Read answer

Dessverre ikke. Hvis noen ikke møter opp på arrangementet på den datoen du har bestilt, vil forskuddsbetaling og paintballer for denne personen gå tapt for gjeldende dag. Samtlige betalinger er ikke refunderbare og ikke overførbare, men poengene kan fremføres og brukes for et fremtidig besøk.

This post is also available in: English

Q: S: Hva skjer hvis en spiller ikke møter opp på dagen, og jeg har allerede betalt for dem? Read answer

Samtlige betalinger er ikke refunderbare og ikke overførbare. Imidlertid kan poeng fremføres og brukes for en fremtidig paintball-bestilling.

This post is also available in: English

Q: S: Hvilke tider kan vi spille på? Read answer

En full daglig sesjon er fra kl. 09:15 til ca kl. 16:00. Vi anbefaler spillerne å ankomme før kl. 09:00.

This post is also available in: English

Q: S: Hva skjer hvis det regner? Read answer

Paintball-spillet pågår uansett værforhold. Alle spillesoner ligger utendørs i skogsområder, så vi anbefaler at du tar med regnklær og solide støvler med ankelstøtte og dype mønstre. Noen spillere velger gummistøvler av komforthensyn fremfor sikkerheten som støvler med ankelstøtte gir, og det er lurt å ta med et ekstra par sko for hjemturen. Det er beskyttede områder og skap tilgjengelig for leie i baseleiren der du kan lagre utstyret mellom spillene. Spillere kan også foretrekke å ha et tynt vanntett lag med klær under kampdrakten som vi utleverer for dagen.

This post is also available in: English

Q: S: Hva gjør jeg hvis jeg ikke finner senteret? Read answer

For å unngå å kjøre feil foreslår vi at du sørger for at alle sjåfører i gruppen din skriver ut instruksjonene fra nettstedet og tar disse med seg. Våre veibeskrivelser er kun veiledende, vi anbefaler å bruke et veikart eller GPS for mer presise beskrivelser. Hvis du har problemer med å finne senteret, ring oss på 800 69 891, og en av våre vennlige medarbeidere vil hjelpe deg å finne ditt senter. Vennligst vær oppmerksom på at våre ansatte ikke nødvendigvis har full oversikt over hendelser i området, som for eksempel stengte veier og veiarbeid. Imidlertid vil vi være i stand til å sette deg i kontakt med noen som kan hjelpe deg videre.

This post is also available in: English

Q: S: Kan jeg reservere en dato selv om jeg er usikker på hvor mange spillere jeg har? Read answer

Du kan gjøre en booking nå for spillerne du har bekreftet, og dermed sikre deg ønsket spilledato. Du kan deretter legge til flere spillere til din paintball-booking inntil noen få dager før arrangementet.

This post is also available in: English

Q: S: Vil barnet mitt spille med voksne? Read answer

Der det er mulig vi vil dele din gruppe med spillere av tilsvarende alder. Men det er ofte grupper av blandede aldre (når foreldre liker å leke med barna, eller der det er eldre søsken som blir med på laget etc.).

This post is also available in: English

Q: S: Hvor mange spillere trenger jeg å ta med? Read answer

Det er ikke noe minimum eller maksimum antall spillere som kreves; enhver gruppestørrelse passer (selv om vi kan kreve dekning av et minimum utgiftsnivå for å åpne et senter for et midtuke-spill). Du får selskap av andre spillere på dagen for å sette opp et team. For å arrangere et privat paintball-spill der du spiller mot medlemmer av din egen gruppe, må du ta med minimum 40 spillere, eller betale en ekstra avgift.

This post is also available in: English

Q: S: Må jeg fylle ut et registreringsskjema? Read answer

Alle spillere må fylle ut et registreringsskjema før de begynner å spille. Spillere under 16 år må ha deres skjema undertegnet av en voksen; Vi foreslår at du sender disse ut med invitasjonene dine. De andre foreldrene skal returnere sine utfylte registreringsskjemaer for deg som skal tas med til paintball-senteret på dagen for arrangementet. Samtykkeerklæringen for foreldre finnes på vår nedlastingsside.

This post is also available in: English

Q: S: Hva skjer på spilledagen? Read answer

Ved ankomst vil du bli møtt av våre vennlige medarbeidere som vil sjekke deg inn. Etter at du har utfylt dine registreringsskjemaer vil du bli kledd opp med alt utstyret som trengs for dagen og delta på en obligatorisk sikkerhetsorientering. Så starter selve spillet! Du vil spille 12-14 varierte spill i løpet av en hel dag, med korte pauser med forfriskninger i mellom for å lade om med paintballer og diskutere taktikk!

This post is also available in: English

Q: S: Hvilke dager holder dere åpent? Read answer

Oslo Paintball-senter er åpen nesten 365 dager i året. Vi anbefaler på det sterkeste at du bestiller din ønskede dato i god tid for å unngå skuffelse. For å sjekke tilgjengelighet, ta kontakt med en av våre hyggelige arrangement-koordinatorer på 800 69 891.

This post is also available in: English

Q: S: Kan vi ta med alkohol til senteret? Read answer

Alkohol er ikke tillatt på våre paintball-sentre. Enhver spiller som har drukket alkohol vil bli ekskludert fra spillene og bedt om å forlate senteret.

This post is also available in: English

Q: S: Hva slags mat og drikke er tilgjengelig på senteret? Read answer

Gratis te og kaffe tilbys hele dagen på Oslo Paintball-senter. Vi tilbyr et varmt alternativ til lunsj som varierer fra 80-100 kroner(1). Du er mer enn velkommen til å ta med egen matpakke på dagen for arrangementet.

Lunsj kan legges til alle våre barnepakker til en rabattert pris når du foretar en bestilling. Vennligst spør ved bestilling for ytterligere informasjon. Hvis du ikke har forhåndsbestilt lunsj når du booker, må samtlige spillere på senteret bestemme hvorvidt de ønsker å bestille lunsj innen 11:30 på dagen for deres arrangement – dette for å gi kokkene tid til å forberede og levere deres kreasjoner. Det er også en snack-butikk på hvert senter hvor du kan kjøpe nudler, sjokolade, drikke, potetgull, og mer.

This post is also available in: English

Q: S: Hva er minstealderen? Read answer

Nedre aldersgrense er 10 år. Utstyret og tilsynsnivået levert av Paintball Oslo gjør paintball trygt for spillere i alle aldre, så det er ikke “faren” involvert som avgjør vår aldersgrense, snarere det faktum at utstyret er ganske tungt, og at det kan være skremmende for veldig unge barn. Noen 10-åringer kan finne det for tung også, så hvis du er i tvil kan du forhåndsbestille en tur til et av våre sentre i en helg og ta en titt for deg selv – senterlederen vil bare være glad for å ordne dette for deg. Vennligst snakk med en av våre arrangement-koordinatorer for å finne ut mer.

This post is also available in: English

Q: S: Er paintball egnet for barn? Read answer

Vi mener at paintball er trygt for barna, men foreldrene må lære om paintball, og selv bestemme om deres barn er hardføre og modne nok til å delta. For å hjelpe deg med dette, har vi satt sammen en “Informasjon til foreldre”-guide, som kan inngå i din informasjonspakke eller sendes på forespørsel av vårt vennlige personale ved å ringe 800 69 891. Se også FAQ om “Aldersgrense” nedenfor for mer informasjon.

This post is also available in: English

Q: S: Hvordan kan jeg kjøpe ytterligere utstyr på spilledagen? Read answer

Annet utstyr som paintballer, lunsj, hansker og paintball-granater (for spillere i alderen over 18 år) kan kjøpes fra baseleirbutikken med kontanter eller kort (kun med PIN-verifisering). Vær oppmerksom på at vi ikke aksepterer betaling på paintball-senteret med sjekk.

This post is also available in: English

Q: S: Hvor mange paintballer trenger jeg? Read answer

Det finnes ingen måte å vite hvor mange paintballer enhver person vil bruke, siden det avhenger av hvor skyteglad du er! Det er helt opp til hver enkelt person hvor mange paintballer man ønsker å bruke. Gjennomsnittlig bruk for alle gjester (både barn og voksne) er 400-500 paintballer per person pr dag. Du kan gjennom hele dagen kjøpe paintballer i pausene mellom spillene på senteret .

This post is also available in: English

Q: S: Kan jeg ta med mine egne paintballer? Read answer

Av helse- og sikkerhetsmessige årsaker, og for å opprettholde en konsistent sikkerhetsstandard på alle sentrene, kan du kun bruke paintballer utstedt av Delta Force Paintball Oslo på dagen for arrangementet.

This post is also available in: English

Q: S: Kan jeg ta med mitt eget paintball-utstyr? Read answer

Du kan ta med visse deler av ditt eget utstyr til senteret, men det er alltid opp til senterlederens skjønn hvorvidt du kan bruke det. Du kan ta med egne briller, forutsatt at de er laget for paintball-spill, og at de ikke har blitt endret på noen måte. Du kan ta med ditt egen paintball-våpen, men du vil bare være i stand til å bruke det hvis du har arrangert et privat spill, og bare hvis den kan brukes sammen med en Delta Force Paintball gassflaske. Bruk av eget utstyr er opp til senterlederens skjønn, og våpen vil bli utsatt for en kronograftest. Vi tillater IKKE at kunder bringer med sin egen gassflaske på noen av våre sentre.

This post is also available in: English

Q: S: Hva må jeg bringe på spilledagen? Les svar Read answer

Spillere skal bruke gamle, behagelige klær og det kan også være lurt å ha med skifteklær for avslutningen av spillet. Vi anbefaler på det sterkeste støvler med ankelstøtte og dype slitebaner/gummisåler – det kan bli litt glatt i skogen! Noen spillere velger å bruke gummistøvler hvis det er mye gjørme i vintermånedene, men det er opp til hver enkelt å bestemme om de ønsker å velge et vanntett alternativ i stedet for sikkerheten med ankelstøtte. Paintball-hansker er tilgjengelig for kjøp i senteret, eller du kan ta med dine egne. Det kan også være lurt å ta med litt penger til å kjøpe flere paintballer (vi aksepterer kontanter og kredittkort/bankkort med PIN-verifisering).

This post is also available in: English

paintball stockholm jungle attack

The Amazing

Jungle Attack
Game Zone

Learn More

Delta Force Paintball er et 5-stjerners akkreditert medlem av EUPBA (Styret for sporten i Europa)