MENU
MENU
Delta Force Paintball Stockholm

Command Post

Command Post

En gruppe elite Navy Seals har fått viktig etterretningsinformasjon om hvor en lokal kommandopost tilhørende opprørerne befinner seg. Informasjon antyder at denne kommandoposten skjuler terroristledere som planlegger et forestående angrep på viktige militære mål. Som en Navy Seal er det din oppgave å bevege deg dypt inn i fiendens territorium og hente de skjulte eksplosivene. Når du har disse i din besittelse, infiltrer kommandoposten og eliminer trusselen.

Som en opprører er ditt hjemland truet av brutale vestlige styrker. Beskytt din livsstil og kjemp tilbake. Din siste festning skjuler hemmelige planer og vil vise seg å være nøkkelen til denne krigen - du må vinne for enhver pris!

Se våre spillesoner i action nedenfor

Delta Force Paintball

 

 
Delta Force Paintball Game Zones

 

 
 • Egenskaper for Command Post

  • Imponerende festning
  • Snikskyttertårn
  • Dumping for militær ammunisjon
  • Valgfrie opprørsskjold
 • Delta Force Command Post Gallery

 • Taktikk for Command Post

  • Få tak i bomben og plasser den ved utgangsstedet for å vinne!
  • Benytt flankene for å villede fienden
  • Benytt regenereringspunkt

Delta Force Paintball Oslo Spillesoner

Paintball Oslos fantastiske filmaktige spillesoner er modellert etter noen av verdens mest ikoniske kinolerretfilmer, populære TV-show og fantastiske steder. Våre tematiske paintball spillesoner har rekvisitter basert på filmsett fra Hollywood for å sikre en begivenhetsrik dag ute for deg og dine kamerater.

Femstjerners-fasiliteter

Delta Force Paintball Oslo gir alle kunder det nyeste innen paintball-utstyr og har en femstjerners helse- og sikkerhetshistorikk. Enten du organiserer et utdrikningslag, feirer en barnebursdag eller bare dukker opp for en dag med adrenalinfylt moro, er Paintball Oslo glade for å imøtekomme enhver anledning. Vi vil også lage lunsj for deg hvis du gir oss beskjed på forhånd!

A-listekjendiser som Wayne Rooney, Lewis Hamilton og Elle Macpherson har besøkt våre paintball-sentre i løpet av årene. Hvorfor ikke bli den neste VIP som går gjennom våre porter?

Kontakt oss 24/7

Klar til å starte din paintball-opplevelse? Så hvorfor ikke ringe en av våre hyggelige arrangement-koordinatorer på 800 69 891? Vi holder åpent 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Alternativt kan du besøke vår paintball bookingside eller be om at vi ringer deg tilbake.

Delta Force Paintball er et 5-stjerners akkreditert medlem av EUPBA (Styret for sporten i Europa)