MENU
MENU
Delta Force Paintball Stockholm

Enemy at the gates

Enemy at the Gates

Den store krigen raser videre, og både sovjetiske og allierte styrker møtes for å sikre og ta kontroll over det strategisk viktige landet rundt Stalingrad. De sovjetiske styrkene er helt klar over at hvis de ikke ødelegger hovedbunkeren til Spetsnaz sin etterretningstjeneste vil deres krigsinnsats være kritisk hindret!

For å lykkes i å ødelegge bunkeren, må de sovjetiske styrkene kjempe om kontrollen over broene, kjempe fremover gjennom fiendens linjer og plassere eksplosiver inne i bunkeren.

Dette er et actionfylt spill med masse barrikader for å gi dekning for strategisk skyting, noe som betyr at maling vil fly overalt! Når spillet begynner må du bruke ildkraft for å avansere videre opp feltet, noe som gir deg en sterkere posisjon ved å besitte mer territorium.

Se våre spillesoner i action nedenfor

Delta Force Paintball

 

 
Gold Rush Paintball at Delta Foce Sweden

 

 
 • Egenskaper for Enemy at the Gates

  • Tungt bevoktet landsby
  • Ingenmannsland
  • Tre virkelige tanks!
  • Defensive barrikader
 • Delta Force Enemy at the Gates Gallery

 • Taktikk forEnemy at the Gates

  • Ta eksplosiver og plasser dem på kommandoposten for å vinne!
  • Lag røyktepper for å bevege deg trygt rundt omkring
  • Benytt barrikadene som dekning

Delta Force Paintball Oslo Spillesoner

Paintball Oslo fantastiske filmaktige spillesoner er modellert etter noen av verdens mest ikoniske kinolerretfilmer, populære TV-show og fantastiske steder. Med rekvisitter basert på filmsett fra Hollywood (for eksempel Tom Cruise sin blockbuster Edge of Tomorrow og James Bond-filmen Casino Royale) er våre episke scenarier den perfekte bakgrunnen for en uforglemmelig paintball-opplevelse.

Paintball Oslo er også glade for å gi spillere det nyeste innen paintball-utstyr og en femstjerners helse og sikkerhetshistorikk. Enten du organiserer et utdrikningslag, feirer en barnebursdag eller bare dukker opp for en dag med adrenalinfylt moro, er Paintball Oslo glade for å imøtekomme enhver anledning. Vi vil også lage lunsj for deg hvis du gir oss beskjed på forhånd!

A-listekjendiser som Wayne Rooney, Lewis Hamilton og Elle Macpherson har besøkt våre paintball-sentre i løpet av årene. Hvorfor ikke bli den neste VIP som går gjennom våre porter?

Kontakt oss 24/7

Klar til å starte din paintball-opplevelse? Så hvorfor ikke ringe en av våre hyggelige arrangement-koordinatorer på 800 69 891? Vi holder åpent 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Alternativt kan du besøke vår paintball bookingside eller be om at vi ringer deg tilbake.

Delta Force Paintball er et 5-stjerners akkreditert medlem av EUPBA (Styret for sporten i Europa)