MENU
MENU
Delta Force Paintball Stockholm

Jungle Attack

Jungle Attack

Langt fra sivilisasjonen, et sted inne i regnskogens mørke dyp ligger en geriljabase For å finne dette avsidesliggende stedet og overleve, kan hverken du eller laget ditt gjøre noen feil da fienden kjenner hver nærliggende sti og hvert gjemmested. Ditt oppdrag er å lokalisere og redde en nedskutt allierte flyvere som henger etter sin fallskjerm fra et tre et sted i jungelen.

Flyveren er hjelpeløs og i stor fare. Med all kommunikasjon nede må dere jobbe som en tett sammensveiset enhet, og gi dekningsild for lagkameratene mens dere raskt beveger dere gjennom underskogen. Geriljaen nærmer seg og tid er viktigst her. Finn den nedskutte flyveren og få ham ut før de tar ham først!

Se våre spillesoner i action nedenfor

Delta Force Paintball

 

 
delta force stockholm gamezone

 

 
 • Egenskaper for spillesonen

  • Fjerntliggende geriljabase
  • Tett regnskog
  • Kompliserte jungelstier
  • "Få ut VIP"-scenarioet
 • Delta Force Jungle Attack Gallery

 • Jungle Attack taktikk

  • Redd og returner en nedskutt alliert flyver for å vinne!
  • Beveg deg raskt for å finne målet
  • Angrip flankene og bruk trær for dekning

Delta Force Paintball Oslo Spillesoner

Paintball Oslos fantastiske filmaktige spillesoner er modellert etter noen av verdens mest ikoniske kinolerretfilmer, populære TV-show og fantastiske steder. Med rekvisitter basert på filmsett fra Hollywood (for eksempel Tom Cruise sin blockbuster Edge of Tomorrow og James Bond-filmen Casino Royale) er våre episke scenarier den perfekte bakgrunnen for en uforglemmelig paintball-opplevelse.

Femstjerners-fasiliteter

Paintball Oslo er også glade for å gi spillere det nyeste innen paintball-utstyr og en femstjerners helse og sikkerhetshistorikk. Enten du organiserer et utdrikningslag, feirer en barnebursdag eller bare dukker opp for en dag med adrenalinfylt moro, er Paintball Oslo glade for å imøtekomme enhver anledning. Vi vil også lage lunsj for deg hvis du gir oss beskjed på forhånd!

A-listekjendiser som Wayne Rooney, Lewis Hamilton og Elle Macpherson har besøkt våre paintball-sentre i løpet av årene. Hvorfor ikke bli den neste VIP som går gjennom våre porter?

Kontakt oss 24/7

Klar til å starte din paintball-opplevelse? Så hvorfor ikke ringe en av våre hyggelige arrangement-koordinatorer på 800 69 891? Vi holder åpent 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Alternativt kan du besøke vår paintball bookingside eller be om at vi ringer deg tilbake.

Delta Force Paintball er et 5-stjerners akkreditert medlem av EUPBA (Styret for sporten i Europa)