MENU
MENU
Delta Force Paintball Stockholm

Speedball Arena

Speedball Arena

Speedball Arenaen er den moderne ekvivalenten til gladiator arenaene fra romertiden. Disse arenaene var vitne til at mennesker og dyr konkurrerte mot hverandre i virkelig kamp, til stor glede for en hyllende mengde av blodtørstige tilskuere. Det var ganske tøffe saker.

I dag konkurrerer to lag mot hverandre på Speedball Arenaen. Hvert lag er atskilt med rekker av ståltønner, plassert med vilje for å sikre at ingen "sikre" steder forblir sikre. I dette spillet vil det ikke tas fanger, ingen nye sjanser gis, og det er heller ingen plass for feil. Målet med spillet er total utslettelse!

Hvis du lurer på hvorfor de kaller det "Speedball" vil du ikke lure på dette særlig lenge. La oss bare si at så snart spillet begynner, vil paintballer begynne å fly, og du vil definitivt være i stand til å høre dem. Dette er intens paintball, slik det var ment å bli spilt.

Vår Speedball Arena har definitivt baller, men det virkelige spørsmålet er, har du?

Se våre spillesoner i action nedenfor

Delta Force Paintball

 

 
delta force stockholm gamezone

 

 
 • Egenskaper for Speedball Arena

  • Gladiatorlignende arena
  • Tungt bevoktet drivstoffdepot
  • Strategisk plasserte ståltønner
  • Store åpne områder
 • Delta Force Speedball Arena Gallery

 • Taktikk for Speedball Arena

  • Utslett det andre laget for å vinne!
  • Vær i bevegelse!
  • Gi dekningsild for lagkamerater

Delta Force Paintball Oslo Spillesoner

Paintball Oslos fantastiske filmaktige spillesoner er modellert etter noen av verdens mest ikoniske kinolerretfilmer, populære TV-show og fantastiske steder. Våre tematiske paintball spillesoner har rekvisitter basert på filmsett fra Hollywood for å sikre en begivenhetsrik dag ute for deg og dine kamerater.

Femstjerners-fasiliteter

Delta Force Paintball Oslo gir alle spillere i alderen over 10 år det nyeste innen paintball-utstyr og en femstjerners helse- og sikkerhetshistorikk. Enten du organiserer et utdrikningslag, feirer en barnebursdag eller bare dukker opp for en dag med adrenalinfylt moro, er Paintball Oslo glade for å imøtekomme enhver anledning.

A-listekjendiser som Wayne Rooney, Lewis Hamilton og Elle Macpherson har besøkt våre paintball-sentre i løpet av årene. Hvorfor ikke bli den neste VIP som går gjennom våre porter?

Kontakt oss 24/7

Klar til å starte din paintball-opplevelse? Så hvorfor ikke ringe en av våre hyggelige arrangement-koordinatorer på 800 69 891? Vi holder åpent 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Alternativt kan du besøke vår paintball bookingside eller be om at vi ringer deg tilbake.

Delta Force Paintball er et 5-stjerners akkreditert medlem av EUPBA (Styret for sporten i Europa)