MENU
MENU
paintball-games-stockholm

Paintball Booking

PAINTBALL OSLO BOOKING

Er du klar til å bestille en spennende aktivitetsdag på Delta ForcePaintball Oslo? Vi tilbyr paintball pakker som passer de fleste budsjetter med priser som starter fra kun 200 kroner(1) per person for inngang og leie av utstyr.

For å sikre din valgte dato, vennligst velg ett av følgende tre alternativer:
Paintball Call Booking Icon
Ring oss 24/7 på 800 69 891 snakk med en av våre hyggelige team-medlemmer.
Paintball Form Booking Icon Sweden
Fyll ut bestillingsskjemaet nedenfor og vi vil ringe deg tilbake på et passende tidspunkt.
Paintball Onsite Booking Icon Sweden
Stikk innom Oslo Paintball -senter og snakk med en leder der. (Vennligst merk: Du må ringe på forhånd for å gjøre en avtale)

S: Må jeg fylle ut et registreringsskjema?

Alle spillere må fylle ut et registreringsskjema før de begynner å spille. Spillere under 16 år må ha deres skjema undertegnet av en voksen; Vi foreslår at du sender disse ut med invitasjonene dine. De andre foreldrene skal returnere sine utfylte registreringsskjemaer for deg som skal tas med til paintball-senteret på dagen for arrangementet. Samtykkeerklæringen for foreldre finnes på vår nedlastingsside.

This post is also available in: English

S: Hva skjer på spilledagen?

Ved ankomst vil du bli møtt av våre vennlige medarbeidere som vil sjekke deg inn. Etter at du har utfylt dine registreringsskjemaer vil du bli kledd opp med alt utstyret som trengs for dagen og delta på en obligatorisk sikkerhetsorientering. Så starter selve spillet! Du vil spille 12-14 varierte spill i løpet av en hel dag, med korte pauser med forfriskninger i mellom for å lade om med paintballer og diskutere taktikk!

This post is also available in: English

S: Hvilke dager holder dere åpent?

Oslo Paintball-senter er åpen nesten 365 dager i året. Vi anbefaler på det sterkeste at du bestiller din ønskede dato i god tid for å unngå skuffelse. For å sjekke tilgjengelighet, ta kontakt med en av våre hyggelige arrangement-koordinatorer på 800 69 891.

This post is also available in: English

S: Er paintball egnet for barn?

Vi mener at paintball er trygt for barna, men foreldrene må lære om paintball, og selv bestemme om deres barn er hardføre og modne nok til å delta. For å hjelpe deg med dette, har vi satt sammen en “Informasjon til foreldre”-guide, som kan inngå i din informasjonspakke eller sendes på forespørsel av vårt vennlige personale ved å ringe 800 69 891. Se også FAQ om “Aldersgrense” nedenfor for mer informasjon.

This post is also available in: English

S: Kan jeg ta med mine egne paintballer?

Av helse- og sikkerhetsmessige årsaker, og for å opprettholde en konsistent sikkerhetsstandard på alle sentrene, kan du kun bruke paintballer utstedt av Delta Force Paintball Oslo på dagen for arrangementet.

This post is also available in: English

S: Hva må jeg bringe på spilledagen? Les svar

Spillere skal bruke gamle, behagelige klær og det kan også være lurt å ha med skifteklær for avslutningen av spillet. Vi anbefaler på det sterkeste støvler med ankelstøtte og dype slitebaner/gummisåler – det kan bli litt glatt i skogen! Noen spillere velger å bruke gummistøvler hvis det er mye gjørme i vintermånedene, men det er opp til hver enkelt å bestemme om de ønsker å velge et vanntett alternativ i stedet for sikkerheten med ankelstøtte. Paintball-hansker er tilgjengelig for kjøp i senteret, eller du kan ta med dine egne. Det kan også være lurt å ta med litt penger til å kjøpe flere paintballer (vi aksepterer kontanter og kredittkort/bankkort med PIN-verifisering).

This post is also available in: English

paintball stockholm attack

Amazing

Real Life
Game Zones

Learn More

Delta Force Paintball er et 5-stjerners akkreditert medlem av EUPBA (Styret for sporten i Europa)