MENU
MENU
paintball-marker

Paintball-utstyr

Paintball Oslo utstyr

En morsom paintball erfaring er alltid trygg, og det er derfor alle gjester på Delta Force Paintball Oslo har tilgang til det aller beste paintball-utstyret som finnes. Alt utstyr er testet regelmessig for å sikre at det er i tipp-topp tilstand. Noe paintball-utstyr er utstedt som standard med tilleggselementer tilgjengelig som ekstrautstyr for et gebyr. For fullstendig informasjon om vårt standard- og ekstrautstyr for paintball, se listen nedenfor.

Lyst til å snakke med et medlem av vårt team?

Vårt dedikerte arrangementsteam er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. De er mer enn glade for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha om paintball-utstyr eller alt annet du måtte ønske å spørre om. Ta gjerne kontakt på telefon på 800 69 891.

Alternativt kan du besøke vår paintball bookingside eller be om at vi ringer deg tilbake.

Det nyeste innen paintball-utstyr

Delta Force Paintball

 

 
delta force stockholm gamezone

 

 

UTSTYR UTGITT SOM STANDARD

Paintball Equipped Player Delta Force Norway

 Polstret krage

Polstret krage er standard når det gjelder våre kampdrakter, noe som betyr at ingen paintballer kan komme inn mellom hodet og brystet. Kombinert med vår nyeste kroppsrustning og US-spec briller, hjelper disse polstrede kragene med å gi et all round lag med beskyttelse på slagmarken.

This post is also available in: English

 Battle Pack

Når du er i kampens hete er det siste du trenger å mangle paintballer! Derfor gir alle våre sentre deg en hoftemontert standard battlepack, slik at du kan ha med deg 400 ekstra paintballer hvor enn du går.

This post is also available in: English

 Kampdrakt

En av våre signaturmodeller er en full lengde kamuflasje kampdrakt – utstyrt med polstret beskyttende krage – designet for både komfort og sikkerhet.

This post is also available in: English

 Vernebriller

Disse US-spec høykvalitets heldekkende vernebriller sikrer at hele ansiktet og hodet er fullstendig beskyttet mot treff av paintballer, slik at du kan nyte dagen i større komfort og sikkerhet enn noen gang før.

This post is also available in: English

 Våpen

Alle våre paintball-sentre har det nyeste paintball maskingeværet – et raskt, hurtigskytende halvautomatisk paintball-gevær som gir spillere på alle nivåer suveren nøyaktighet og ildkraft.

This post is also available in: English

 Kroppsrustning

Vår moderne kroppsrustning består av flere stive plastplater plassert inne i et fleksibelt skinn. Rustningen er fullt ventilert for å hindre øket kroppsvarme.

This post is also available in: English

 • SE PÅ DELTA FORCE BILDEGALLERI

  paintball stockholm equipment
 • Bli ringt opp

   

  send inn

 • SPILLESONER

  Enemy at the Gates Paintball Game Zone in Norway

S: Må jeg fylle ut et registreringsskjema?

Alle spillere må fylle ut et registreringsskjema før de begynner å spille. Spillere under 16 år må ha deres skjema undertegnet av en voksen; Vi foreslår at du sender disse ut med invitasjonene dine. De andre foreldrene skal returnere sine utfylte registreringsskjemaer for deg som skal tas med til paintball-senteret på dagen for arrangementet. Samtykkeerklæringen for foreldre finnes på vår nedlastingsside.

This post is also available in: English

S: Hva skjer på spilledagen?

Ved ankomst vil du bli møtt av våre vennlige medarbeidere som vil sjekke deg inn. Etter at du har utfylt dine registreringsskjemaer vil du bli kledd opp med alt utstyret som trengs for dagen og delta på en obligatorisk sikkerhetsorientering. Så starter selve spillet! Du vil spille 12-14 varierte spill i løpet av en hel dag, med korte pauser med forfriskninger i mellom for å lade om med paintballer og diskutere taktikk!

This post is also available in: English

S: Hvilke dager holder dere åpent?

Oslo Paintball-senter er åpen nesten 365 dager i året. Vi anbefaler på det sterkeste at du bestiller din ønskede dato i god tid for å unngå skuffelse. For å sjekke tilgjengelighet, ta kontakt med en av våre hyggelige arrangement-koordinatorer på 800 69 891.

This post is also available in: English

S: Er paintball egnet for barn?

Vi mener at paintball er trygt for barna, men foreldrene må lære om paintball, og selv bestemme om deres barn er hardføre og modne nok til å delta. For å hjelpe deg med dette, har vi satt sammen en “Informasjon til foreldre”-guide, som kan inngå i din informasjonspakke eller sendes på forespørsel av vårt vennlige personale ved å ringe 800 69 891. Se også FAQ om “Aldersgrense” nedenfor for mer informasjon.

This post is also available in: English

S: Kan jeg ta med mine egne paintballer?

Av helse- og sikkerhetsmessige årsaker, og for å opprettholde en konsistent sikkerhetsstandard på alle sentrene, kan du kun bruke paintballer utstedt av Delta Force Paintball Oslo på dagen for arrangementet.

This post is also available in: English

S: Hva må jeg bringe på spilledagen? Les svar

Spillere skal bruke gamle, behagelige klær og det kan også være lurt å ha med skifteklær for avslutningen av spillet. Vi anbefaler på det sterkeste støvler med ankelstøtte og dype slitebaner/gummisåler – det kan bli litt glatt i skogen! Noen spillere velger å bruke gummistøvler hvis det er mye gjørme i vintermånedene, men det er opp til hver enkelt å bestemme om de ønsker å velge et vanntett alternativ i stedet for sikkerheten med ankelstøtte. Paintball-hansker er tilgjengelig for kjøp i senteret, eller du kan ta med dine egne. Det kan også være lurt å ta med litt penger til å kjøpe flere paintballer (vi aksepterer kontanter og kredittkort/bankkort med PIN-verifisering).

This post is also available in: English

Delta Force Paintball er et 5-stjerners akkreditert medlem av EUPBA (Styret for sporten i Europa)